Škola tenisa

Škola tenisa Tenis kluba Pećine ima tridesetogodišnju tradiciju. Tijekom tih trideset godina, odgojene su generacije tenisača i tenisačica koji sada kao odrasli ljudi svoju ljubav prema tenisu i našem klubu prenose na svoju djecu i upisuju ih u istu školu tenisa koju su i sami nekad pohađali.

S djecom rade obučeni treneri koji imaju najvišu moguću licencu u državi (stupanj A) i završili su trogodišnji fakultet za trenera tenisa.

Radi se po nacionalnom programu Hrvatskog teniskog saveza, Play & Stay, koji podrazumijeva upotrebu popratnih rekvizita kao što su mekane loptice u boji, spužvene loptice, mali i veliki čunjevi, ljestve i mini-mreže. Na kraju svake školske godine organizira se turnir za svu djecu koja su pohađala školu, na kojem svaki sudionik dobiva odgovarajuću medalju za postignuti rezultat na turniru, a na kraju turnira je podjela diploma i poklona za sve polaznike te zajedničko fotografiranje za uspomenu.

Neki od najuspješnijih polaznika naše škole tenisa kroz posljednjih trideset godina su:

Dino Marcan, osvajač juniorskog Roland Garrosa u konkurenciji parova i višestruki osvajač državnog  prvenstva Hrvatske ;

Mia Kurek, druga juniorka Europe u kategoriji do 18 godina;

Danijel Bakarčić, član hrvatske reprezentacije do 16 godina u generaciji  Ive Karlovića, Željka Krajana i Maria Tudora.

Vana Šutalo, četvrta na državnoj rang listi i državna viceprvakinja u parovima sa trenerom Brankom Marovićem.

Laura Velnić, četvrta na prvenstvu Hrvatske do 10 godina. Završni masters 2014.

Filip Tomljanović, četvrtfinalist državnog prvenstva Hrvatske do 16 i do 18 godina.

Lara Lipovac, 13. na juniorskoj rang listi.

Marin Lazarić, državni prvak Hrvatske u parovima.

Ukoliko ste zainteresirani za upis vašeg djeteta u školu tenisa, kontaktirajte glavnog trenera Branka Marovića na broj telefona (051)421-782 ili na e-mail branko.marovic@ri.t-com.hr.

Leave a Reply